Câmpul bitcoin

Tranzacționarea marja de tranzacționare kraken youtube

câmpul bitcoin

Cum să depun criptomonede în aplicația Crypto. Scris de Radi Actualizat în această săptămână Ce depozite de criptomonede sunt acceptate în aplicația Crypto. Lista cu toate câmpul bitcoin acceptate pentru a putea fi depozitate pe aplicația Crypto.

câmpul bitcoin

Vă rugăm țineți minte: Pe moment, doar aceste criptomonede sunt acceptate pentru depozite și. Încercarea de a depune o criptomonedă care nu este suportată poate duce la pierderea criptomonedelor dvs.

câmpul bitcoin

Mereu încercați să fiți siguri că trimiteți criptomoneda la adresa de depozit corectă, pentru că tranzacțiile cu criptomonede sunt ireversibile.

Dacă încercați să realizați primul depozt în aplicația Crypto.

câmpul bitcoin

Cum să depun criptomonede? Fuzionarea conturilor de XLM către cel al Crypto.

câmpul bitcoin

În portofelul dvs extern : 1. Dați copy și paste la adresa către portofelul dvs sau scanați codul QR în câmpul adresei de retragere Puteți de asemenea să vă trimiteți dvs sau prietenilor dvs apăsând butonul de share 2. Selectați câmpul bitcoin de criptomonede pe care doriți să o depozitați și dați submit la tranzacție.

câmpul bitcoin

Unde este depozitul meu de criptomonede? Odată ce tranzacția a fost propagată pe blockchain, va dura un anumit timp până ce aceasta va ajunge la un număr de confirmări.

Odată ce aceasta a ajuns, depozitul va ajunge în aplicația dvs Crypto. Ai găsit răspunsul căutat?

înregistrări