Crearea opțiunii

Crearea și editarea seturilor de opțiuni globale (liste verticale)

Acesta definește un set de opțiuni.

Configuratorul Orange Young

Atunci când un set de opțiuni se afișează într-un formular, acesta utilizează un control de listă verticală. Atunci când se afișează în Găsire complexă, utilizează un control de tip listă verticală. Uneori seturile de opțiuni sunt numite liste verticale de către dezvoltatori.

crearea opțiunii

Puteți defini un set de opțiuni pentru a utiliza un set de opțiuni definit în sine la nivel local sau puteți utiliza un set de opțiuni definit în altă parte la nivel global care poate fi folosit de alte câmpuri cu seturi de opțiuni.

Seturile de opțiuni globale sunt utile atunci când aveți un set standard de categorii care se poate aplica la mai multe entități.

Disponibilă numai dacă meniul retuşare este afişat prin apăsarea P şi selectarea Retuşare când o imagine retuşată sau originală este afişată în redarea cadru întreg. Crearea copiilor retuşate Pentru a crea o copie retuşată: Afişaţi opţiunile pentru retuşare. Evidenţiaţi elementul dorit în meniul retuşare şi apăsaţi 2. Selectaţi o imagine.

Menținerea a două seturi de opțiuni separate cu aceleași valori este dificilă și dacă acestea nu sunt sincronizate pot apărea erori, mai ales dacă mapați câmpuri de entitate într-o relație de entitate de tip unul-la-mai-mulți. În exploratorul de soluții, alegeți Seturi de opțiuni. În bara de instrumente Acțiuni, alegeți Nou. Introduceți un Nume crearea opțiunii și opțional o Descriere.

ING Bank lansează o opţiune care permite clienţilor să îşi creeze un card de credit virtual

Valoarea câmpului Nume va fi generată pe baza valorii Nume afișat introduse. Valoarea câmpului Nume va include prefixul de particularizare pentru editorul de soluții pentru soluția cu care lucrați.

Dacă prefixul de particularizare este important pentru dvs. Consultați Modificați prefixul editorului de soluții pentru informații despre cum să modificați prefixul de particularizare. Valoarea câmpului Nume trebuie să fie unică. Dacă valoarea generată este identică cu valoarea unui set de opțiuni globale existente, va trebui să o modificați înainte de a o salva.

 • Faceți o mulțime de bitcoin rapid
 • ING Bank lansează o opţiune care permite clienţilor să îşi creeze un card de credit virtual
 • Problema opțiunii
 • (Re)Creează-ți propria opțiune PrePay cu Orange Young | Orange
 • "Так будет нечестно с моей стороны.
 • Meniul retuşare: Crearea copiilor retuşate
 • Semnale pentru opțiuni binare unde să găsești
 • În cazul în care acum face bani rapid

Spre deosebire de valoarea Descriere pentru câmpuri, valoarea Descriere pentru un set de opțiuni globale nu este afișată ca sfat de ecran atunci când câmpul este utilizat într-un formular. Această descriere este vizibilă doar în lista de opțiuni globale.

crearea opțiunii

Puteți utiliza descrierea pentru crearea opțiunii oferi informații despre motivul creării acestui set de opțiuni globale și despre cum ar trebui să fie utilizat. Notă Câmpurile Nume tip extern și Valoare externă sunt folosite numai în cazul în care utilizați entități virtuale.

Creați un grup și alegeți setările acestuia

Dacă nu utilizați entități crearea opțiunii, aceste câmpuri pot fi lăsate necompletate. Pentru mai multe informații, consultați Crearea și editarea de entități virtuale care conțin ce să faci pentru a câștiga bani în 2022 dintr-o sursă de date externă În bara de instrumente, alegeți Salvare pentru a salva setul de opțiuni globale.

Apoi puteți edita opțiunile din setul de opțiuni utilizând instrucțiunile de mai jos. Editarea unui set de opțiuni global Alegeți Particularizați sistemul. Faceți dublu clic pe unul crearea opțiunii seturile de opțiuni existente pentru a-l deschide.

Crearea unui segment de public Aveți nevoie de permisiunea de editare pentru proprietatea în care doriți să creați publicul. Fiecare proprietate poate conține maximum 2.

Puteți edita câmpurile Nume afișat sau Descriere, dar editarea opțiunilor este cel mai frecvent motiv de editare a unui set de opțiuni globale. Editarea opțiunilor dintr-un set de opțiuni În secțiunea Opțiuni puteți crea, edita, șterge și modifica ordinea în care opțiunile sunt prezentate.

Fiecare opțiune pe care o creați va avea o valoare Etichetă de Element și o Valoare care începe de la Editați câmpul Etichetă cu textul pe care doriți să îl afișați. Puteți edita câmpul Valoare, dar vă recomandăm să acceptați valoarea generată automat.

crearea opțiunii

Valoarea trebuie să fie unică în cadrul opțiunilor. Câmpul Descriere pentru fiecare opțiune nu este vizibil pentru persoanele care folosesc aplicația. Utilizați-l pentru a oferi definiții ale categoriei pe care le reprezintă, pentru crearea opțiunii alte persoane care editează acest set de opțiuni în viitor să înțeleagă intenția dvs. Editarea opțiunilor existente Pentru a edita o opțiune care există deja puteți modifica valorile Etichetă, Valoare și Descriere așa cum ați proceda la crearea unei noi opțiuni.

Ștergerea unei opțiuni Pentru a șterge o opțiune, o puteți selecta și alege pictograma Ștergere. Important Dacă ștergeți o opțiune care a fost deja folosită în înregistrări de entitate, valoarea datelor din aceste înregistrări va fi nevalidă.

Crearea unui formular cu Microsoft Forms

Dacă nu sunteți sigur, utilizați Găsire complexă pentru a vedea dacă există vreo înregistrare setată la valoarea pe care doriți să o ștergeți. Dacă există înregistrări setate la opțiunea crearea opțiunii care intenționați să o ștergeți, trebuie să modificați crearea opțiunii înainte de a șterge opțiunea. După ce ștergeți opțiunea nu mai veți mai putea utiliza Găsire complexă pentru a interoga înregistrările care au această opțiune setată.

Modificarea ordinii utilizate de opțiuni Folosiți săgețile verzi din bara de instrumente cu opțiuni pentru a muta opțiunile selectate în sus sau în jos. Utilizați butoanele de sortare ascendentă sau descendentă pentru a sorta toate opțiunile în direcția respectivă în funcție de valorile de pe eticheta lor.

Crearea și editarea seturilor de opțiuni globale (liste verticale)

Utilizarea unui set de opțiuni globale Pentru a utiliza un set global de opțiuni, creați sau editați un câmp în editorul de câmp. Alegeți Particularizați sistemul.

Numele care identifică grupul în liste și mesaje. Folosiți aceste reguli: Numele pot avea maximum 73 de caractere. Folosiți nume care vă ajută să le identificați ușor scopul. E-mail către tot grupul Adresa de e-mail folosită pentru grup.

În exploratorul de soluții, selectați o entitate și alegeți Câmpuri. Selectați câmpul pe care doriți să-l editați sau selectați Nou pentru a crea un nou câmp.

Centrul de ajutor pentru afaceri

În editorul de câmp, selectați Da pentru Utilizați setul de opțiuni existent. Dacă creați un nou câmp, trebuie să selectați mai întâi Setul de opțiuni pentru Tipul de date. Faceți o selecție în meniul vertical Set de opțiuni. Când ați finalizat intrările, selectați Salvare și închidere.

crearea opțiunii

Notă Puteți accesa editorul de câmp și prin Formulare. Selectați o entitate și alegeți Formulare.

 • Pdf piața forex
 • Crearea și modificarea segmentelor de public - Google Analytics Ajutor
 • Bitcoin cum să câștigi o recenzie
 • Creați un grup și alegeți setările acestuia - Grupuri Google Ajutor
 • Mai puțin Sfat:  Aflați mai multe informații despre Microsoft Forms sau începeți lucrul imediat și creați o anchetă, un test sau un sondaj.
 • Crearea și editarea seturilor de opțiuni globale | Microsoft Docs
 • O modalitate ușoară de a câștiga mulți bani pe internet
 • Opțiuni binare 100

Selectați un câmp, apoi alegeți Schimbare proprietăți. În caseta de dialog, selectați fila Detalii, apoi alegeți Cum să faci idei acasă. Pe lângă seturile de opțiuni pe care le vedeți în exploratorul de soluții, există, de asemenea, un număr de seturi de opțiuni globale de sistem. Pe acestea le puteți utiliza dacă satisfac nevoie dvs.

Crearea și modificarea segmentelor de public

Notă Opțiunile din setul de opțiuni globale de sistem se pot modifica în cazul actualizărilor sau versiunilor mai noi, așa că vă recomandăm să nu le utilizați decât dacă sunteți sigur că cerințele dvs. Pe lângă selectarea setului de opțiuni globale, puteți de asemenea să selectați una dintre opțiuni dacă este cazul ca Valoare implicită pentru acel câmp. Consultați și.

înregistrări