Jeton deschis

Jetoane de hărți: Benelux - WikiCarpedia the Carcassonne game rules wiki

Cele cinci statii moderne functioneaza cu program non-stop si, inca din prima zi au lucrat din plin, multi tulceni fiind deja familiarizati cu astfel de servicii in alte orase din tara. Practic, masina este spalata de catre conducatorul auto care apeleaza la acest tip de servicii.

jeton deschis

Fiecare jeton costa 2,5 lei, iar pentru un spalat exterior, sunt necesare cam patru jetoane, pentru ca durata unui jeton este de doua minute. Iata si pasii executarii operatiunii de spalare : — 1 — pulverizare cu apa; 2- spuma activa; 3 — clatire cu ceara; 4 — solutie jante; 5 — clatire cu apa osmozate nu mai neecsita stergerea masinii cu lavete.

jeton deschis

Optional, clientii pot cumpara jetoane si pentru folosirea aspiratorului la interior, dar si pentru substanta pentru curatarea cauciucurilor.

Personal, va pot spune ca nu m-am lasat pana nu am incercat personal acest tip de spalare a masinii si am ajuns la concluzia ca este super-convenabil.

jeton deschis

Cu jeton deschis jetoane, adica cu 10 lei, a iesit treaba super buna, in timp extraordinar de scurt. Felicitari si administratorului Nelu Iacob, atat pentru ideea pe care a avut-o, cat si pentru faptul ca raportul calitate- pret este unul extraordinar de bun si in beneficiul clientului.

jeton deschis

înregistrări