Opțiune echivalentă, Optiuni - Tradeville

opțiune echivalentă

Sfaturi privind folosirea accesului prin comutare După ce configurați accesul prin comutarefolosiți sfaturile de mai jos pentru a începe.

Descriere Căutare referințe și detectoare de date Selectați această opțiune, apoi alegeți un gest de utilizat pentru a căuta rapid un cuvânt sau pentru a efectua sarcini rapide cu anumite tipuri de date, cum ar fi datele și adresele. Clic secundar Selectați opțiunea, apoi alegeți gestul de utilizat pentru a face clic secundar sau Control-clic pe articolele de pe ecran.

Navigarea de bază Pentru a începe scanarea, apăsați comutatorul. Când este evidențiat elementul pe care doriți să îl selectați, apăsați comutatorul pentru a-l selecta.

opțiune echivalentă

Dacă folosiți selectarea grupului Pentru a începe scanarea, apăsați comutatorul. Verificați elementul pe care doriți să îl opțiune echivalentă. Identificați ce culoare pentru evidențiere este folosită pentru grupul care conține elementul respectiv. Apăsați comutatorul care corespunde culorii grupului.

Pas 2: Definire proprietăţi

Repetați pașii 2 și 3 până când selectați elementul. Culorile pentru evidențiere se schimbă de fiecare dată când apăsați un comutator.

  1. echivalență - definiție și paradigmă | dexonline
  2. Bifaţi caseta dacă imaginea din documentul rezultat trebuie să fie interlaced GIF.
  3. Câștigați bani pe internet pe un telefon mobil cel mai bine
  4. Lucrează în tranzacționare

Pentru a șterge evidențierea și a reseta scanarea, alegeți una dintre aceste opțiuni: selectați butonul Meniu, apoi selectați Anulați; dacă aveți un comutator căruia nu îi corespunde opțiune echivalentă element evidențiat, apăsați acel comutator. Meniul global În timp ce vă scanați ecranul, selectați butonul Meniu pentru a deschide un meniu global cu opțiuni de navigare: Înapoi: reveniți la pagina anterioară sau ascundeți tastatura dacă este vizibilă o tastatură; Ecran de pornire: accesați ecranul de pornire; Prezentare generală: afișați aplicațiile deschise recent; Notificări: deschideți fereastra de notificări; Setări rapide: afișați panoul de Opțiune echivalentă rapide al dispozitivului; Volum: schimbați volumul de pe dispozitiv.

Următoarele opțiuni din meniul global sunt echivalente cu alte gesturi de pe ecranul dispozitivului dvs. Selectare automată Meniul global include o opțiune pentru activarea sau câștiguri pe internet pentru rezervare selectării automate.

Manual de utilizare macOS

Când selectarea automată este activată: dacă dați clic pe un element de pe ecran, atunci acesta este selectat în mod automat. Când selectarea automată este dezactivată: atunci când sunt disponibile mai multe acțiuni, dacă dați clic pe un element, se deschide meniul Acțiuni.

Dacă este disponibilă numai o singură acțiune, când dați clic pe un element se efectuează acțiunea respectivă. Meniul de acțiuni Meniul de acțiuni se deschide dacă dați clic pe un element care acceptă mai multe acțiuni și selectarea automată este dezactivată.

opțiune echivalentă

Opțiune echivalentă privind folosirea meniului de acțiuni: dacă elementul se poate derula în mai multe direcții, meniul de acțiuni include și o opțiune Derulați pentru fiecare direcție cum ar fi înainte și înapoi ; când aceeași acțiune se poate aplica mai multor elemente care se află în același loc, meniul de acțiuni include acțiunea de mai multe ori, câte o dată pentru fiecare element care acceptă acțiunea.

Aceste acțiuni au un număr atașat, cum ar fi Derulați 1 și Derulați 2.

Indicare și clic

Dacă nu știți sigur ce acțiune să alegeți, încercați-o pe prima. Dacă este necesar, redeschideți meniul și încercați-o pe a doua; pe câmpurile de text, meniul de acțiuni include opțiuni cum ar fi Tăiați, Copiați, Inserați, Evidențiați, Anterior, Următor, Ștergeți și Anulați.

opțiune echivalentă

Aflați mai multe despre editarea textului cu Acces prin comutare ; Anulați închide meniul fără a întreprinde nicio acțiune.

Scanare punctuală Cu scanarea punctuală, puteți să alegeți un anumit loc de pe ecran pentru a-l atinge, glisa, mări sau micșora.

opțiune echivalentă

Liniile se deplasează pe ecran pentru ca dvs. Pentru a dezactiva scanarea punctuală, selectați butonul Meniu și alegeți Ieșiți din scanarea punctuală.

înregistrări