Opțiune kg, Account Options

Bagaj de cală de 10 kg

Pastreaza culorile mai mult timp Program de bumbac 30°C Spala rapid hainele usor murdare in doar 30 de opțiune kg la 30 ° C, economisind timp si energie.

fără a investi bani poți câștiga bani castiguri pe internet 300r

Program sintetice 30°C Cicluri asortate pentru imbracaminte opțiune kg murdara din fibre sintetice de ex poliester, poliacrilic, viscoza etc. Centrifugare si evacuare Program separat de cetrifugare intensiva.

In mai putin de 45 de minute, acest program dedicat asigura rezultate excelente pe care oricine le poate obtine. Indicator LED Controlul precis al procesului de spalare datorita indicatorilor LED Datorita indicatorilor LED, poti seta cu usurinta si intuitiv parametrii de spalare viteza de centrifugare sau optiuni suplimentareiar functionarea aparatului va fi si mai simpla.

da bani și câștiga cele mai bune semnale de tranzacționare cu opțiuni binare

Viteza de rotire variabila Viteza de centrifugare ajustata nevoilor tale Fiecare ciclu de spalare are o viteza de rotire predefinita. Cu toate acestea, poti reduce si regla conform nevoilor tale.

linii fibonacci pentru opțiuni binare cum se determină tendința globală a opțiunilor binare

Optiune suplimentara de clatire Grija pentru pielea sensibila Prin selectarea acestei optiuni, eficienta clatirii este crescuta si este garantata indepartarea optima a detergentului. Este util in special pentru pielea sensibila. Optiune de spalare intensiva Putere crescuta de indepartare a petelor Aceasta optiune trebuie utilizata atunci cand folosesti substante de indepartare a petelor si inalbitori pe baza de oxigen activ.

Acesta va optimiza performanta agentului folosit pentru a obtine o calitate mai buna a spalarii si performante mai mari de indepartare a petelor.

tranzacționare cu opțiuni binare cu un singur fir tranzacționați grafic live cu opțiuni binare

înregistrări