Opțiunea acordată,

Fiecare pachet Service Pack nou conține toate remedierile care se află în pachetele de servicii anterioare, împreună cu orice remedieri noi.

opțiunea acordată

Recomandarea noastră este să aplicați cel mai recent pachet Service Pack și cea mai recentă actualizare cumulativă pentru acel pachet Service Pack.

Nu trebuie să instalați un pachet de servicii anterior înainte de a instala cel mai recent pachet Service Pack. Utilizați tabelul 1 din următorul articol pentru a găsi mai multe informații despre cel mai recent pachet Service Pack și cea mai recentă actualizare cumulativă.

opțiunea acordată

Cum se determină nivelul de versiune, ediție și actualizare a SQL Server și componentele sale Mai multe informații Valoarea procentuală se bazează pe grantul de memorie specificat în configurația Governor Resource.

De exemplu, luați în considerare următorul scenariu: Aveți un rezervor opțiunea acordată resurse al cărui volum maxim de memorie este de 10 gigaocteți GO. Dacă această interogare obține 1 GB fără aceste opțiuni, va obține aceeași valoare, deoarece 1 GB aparține acestei zone minime și maxime.

opțiunea acordată

Notă Aceste două opțiuni noi de acordare a memoriei de interogare opțiunea acordată sunt disponibile pentru crearea sau reconstruirea indexului. Pentru mai multe informații despre acordarea memoriei, consultați înțelegerea acordării memoriei SQL Server.

opțiunea acordată

Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Extindeți-vă competențele.

opțiunea acordată

înregistrări