Opțiunea dolarului. Cum să obțineți BUSD

Declinul dolarului

Dolarul a scăzut marţi la cel mai redus nivel din ultimii doi ani şi jumătate Dolarul a scăzut marţi la cel mai redus nivel din ultimii opțiunea dolarului ani şi jumătate NEW YORK Scris de Anca Dumitrescu 1 dec Indicele dolarului a scăzut marţi la cel mai redus nivel din ultimii doi ani şi jumătate, pe fondul creşterii apetitului investitorilor pentru plasamente riscante, aceştia anticipând o redresare economică solidă la nivel mondial şi noi măsuri de stimulare monetare şi fiscale în Statele Unite, transmite Reuters.

opțiunea dolarului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email Declinul dolarului s-a accentuat după informaţiile referitoare la un nou proiect de susţinere a economiei în Congresul SUA. Poiectul este în valoare de miliarde de dolari şi prevede măsuri aplicabile până pe 31 martie, dintre care de miliarde de dolari pentru hoteluri, restaurante şi alte afaceri mici. Monedele care sunt opțiunea dolarului în creştere în perioadele în care interesul pentru plasamente riscante este mai mare, cum ar fi euro, lira sterlină, dolarii australieni, neo-zeelandezi şi candieni, au crescut faţă de dolar.

opțiunea dolarului

Euro a atins un nivel apropiat de maximul ultimelor trei luni, în timp ce dolarul neo-zeelandez a urcat la cel mai ridicat nivel din peste doi ani. Criptomoneda Bitcoin a atins un nivel record de aproape Euro a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani şi jumătate faţă de dolar, de peste 1,20 dolari pe unitate, fiind ulterior tranzacţionat la 1, dolari pe unitate.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă opțiunea dolarului o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente news.

opțiunea dolarului

înregistrări