Rata opțiunii, Opţiuni de finanţare

Cum rambursez rata?

rata opțiunii

Cardurile de cumparaturi de la Alpha Bank iti aduc acum rate, la orice comerciant prin optiunea Rate Oriunde in Lume! Descriere Cumperi tot ce iti doresti folosind cardul tau de cumparaturi si ai posibilitatea de a achita orice tranzactie la comercianti chiar si in 12 rate, atat in Romania cat si in strainatate si pe Internet!

Подкаст №24: Жон alferatrade.roллийн Манлайллын Шилжилт номын тухай

De ce sa alegi optiunea Rate Oriunde in Lume? Cum platesc in Rate Oriunde in Lume?

rata opțiunii

Platesti cu cardul produsul dorit minim lei ; Suni la Suport Clienti 93 50 sau la apel gratuit din orice retea rata opțiunii si comunici numarul de rate pentru tranzactia efectuata. Poti alege 3, 6, 9 sau 12 rate. Beneficiezi de o perioada flexibila de pana la 20 de zile din momentul decontarii tranzactiei in care rata opțiunii opta pentru activarea optiunii Rate Oriunde in Lume. Tranzactiile care au fost deja impartite in rate, nu mai pot beneficia de optiunea Rate Oriunde in Lume.

rata opțiunii

Cum rambursezi tranzactiile transformate in rate? Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

rata opțiunii

Si pentru a fi mai usor, poti vizualiza on-line ultimele trei extrase de cont de card emise accesand gratuit serviciul Alpha e-statements.

înregistrări